پایگاهی مملو از طرح درس سالانه , طرح درس روزانه , پاورپوینت درسی , تحقیق آماده , محصولات آموزشی , پژوهش معلمان , پروژه دانش آموزی
اطلاعیه فروشگاه
با خرید هر محصول، دو محصول دیگر از این فروشگاه هدیه بگیرید. تمام طرح درس ها، مقالات و پاورپوینت ها قابل ویرایش هستند.
طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس14: از گذشته تا آینده
در این درس تلاش شده دانش آموزان با یکی دیگر از تأثیرات فناوری و زندگی بشر یعنی روشهای نگهداری مواد غذایی آشنا شده، مسیر تغییر و تکامل آن را در طول تاریخ بشناسد و با برقراری ارتباط بین امکانات گذشته و حال، آینده را پیش بینی کنند و برای حل مسائل آن، راه حل پیشنهاد نمایند.
دانش آموزان در فرایند این درس میتوانند آنچه را که در مورد فناوری روشهای نگهداری مواد غذایی فرا گرفتهاند به سایر فناوریهای مورد استفاده در زندگی تعمیم دهند.
برای آموزش صفحه عنوانی ابتدا میتوانیم یک میوه یا صیفی تازه مانند کیوی آلبالو یا هویج را به دانش آموزان نشان دهیم و از آنها بپرسیم...
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 6صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ با روشهای نگهداری مواد غذایی آشنا شوند. ✅ مسیر تغییر و تکامل نگه داری مواد غذایی را در طول تاریخ بدانند. ✅ آنچه را که در مورد فناوری روشهای نگه داری مواد غذایی فرا گرفتهاند به سایر فناوریهای مورد استفاده در زندگی تعمیم دهند.
هدیه این محصول : طرح درس علوم سوم، درس هر کدام جای خود(2) - طرح درس روزانه مبحث بکارید و ببینید
در ادامه درس قبل، دانش آموزان در این درس با برخی ویژگیهای مهم خزندگان، پرندگان و پستانداران آشنا میشوند. ویژگیهای خزندگان و پرندگان به صورت مقایسهای با هم ارائه شدهاند. این ویژگیها شامل اندام تنفسی و حرکت، دفاع در برابر دشمن، پوشش بدن و نحوه تولید مثل و مراقبت از فرزندان است. دانش آموزان با ویژگیهای گفته شده در پستانداران نیز آشنا میشوند. آنان در ...
دانش آموزان در سالهای گذشته با برخی ویژگیهای جانوران و اینکه چگونه حرکت میکنند؛ چه غذاهایی میخورند؛ چگونه رشد میکنند؛ چگونه از بچههایشان نگهداری میکنند؛ آشنا شدند. در این درس دانش آموزان جانوران را براساس محل زندگیشان طبقه بندی میکنند؛ آنان با مهم ترین ویژگیهای دو گروه جانوران مهره دار یعنی ماهیها و دوزیستان آشنا میشوند. ویژگی&zwn ...