پایگاهی مملو از طرح درس سالانه , طرح درس روزانه , پاورپوینت درسی , تحقیق آماده , محصولات آموزشی , پژوهش معلمان , پروژه دانش آموزی
اطلاعیه فروشگاه
با خرید هر محصول، دو محصول دیگر از این فروشگاه هدیه بگیرید. تمام طرح درس ها، مقالات و پاورپوینت ها قابل ویرایش هستند.
طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکیها
در این درس دانش آموزان با گروههای مواد غذایی که انسان برای انجام تمام فعالیتهای خود به آنها نیاز دارد، آشنا میشوند. آنان با انجام فعالیتهایی در مورد گروههای مواد غذایی اطلاعاتجمع آوری میکنند.
پس از پایان این درس دانش آموزان در مییابند که برای کسب مواد مورد نیاز بدن خود با توجه به شرایط زندگی در وعدههای غذایی روزانه چه چیزهای سالم و مناسبی بخورند. آنها خواهند آموخت که شرایط نگهداری انواع غذاها چیست.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 9 صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس: فراگیران بتوانند...
✅ غذای سالم را تشخیص دهند. ✅ فواید غذای سالم را بیان کنند. ✅ به خوردن غذای سالم علاقهمند باشند. ✅ خواص پروتئین، چربی، ویتامین و قند را در بدن بیان کنند. ✅ بیان کنند که غذای سالم از چه چیزهایی تشکیل شده است. ✅ غذاهایی که روزانه مصرف میکنند را در قالب گروههای چهارگانه طبقه بندی کنند.
هدیه این محصول : طرح درس علوم تجربی پایه سوم، درس مواد اطراف ما - طرح درس مبحث آب ماده با ارزش
در این درس دانش آموز باید ایدهها و مفاهیم مرتبط با بازتاب نور و مشاهده اجسام را بفهمد. آنان باید به انجام فعالیت درباره بازتاب نور از روی سطوح اجسام صیقلی و براق مانند آینه یا کاغذ آلومینیومی بپردازند و تفاوت آن را با بازتاب از روی اجسام غیرصیقلی در عمل تجربه و مشاهده کنند. همچنین در این درس دانش آموزان، میفهمند برای دیدن اجسام وجود منبع نور، برخورد نور به اجسام و بازتاب از روی آن لاز ...
در این درس، دانش آموز، با نفوذپذیری آب در خاکهای مختلف، چگونگی تشکیل آبهای زیرزمینی و چگونگی تصفیه آب آشنا میشود و برای یافتن پاسخ پرسشهای کتاب و یا پرسشهایی که خود یا دوستانش طرح میکنند، به صورت فردی یا گروهی وسیله میسازند و یا مواد مورد نیاز را تهیه کرده و با استفاده از منابع مختلف و انجام فعالیتها گزارش کار خود را ارائه میدهد. پس از هر بار ...